Kun, Zsanett (Digitalizáló): Tokaji Aszú 3 puttonyos A kiválóan aszúsodó Furmint és Hárslevelű szőlőkből készült tokaji borkülönlegesség fogyasztását 16-17C-on libamáj, kéksajtok és édes sütemények mellé ajánljuk. Termelte: Promontorbor Mádi Pincészete Plackozta: H0015 Forgalmazza: Promontor Rt. Budafok. (Publikálatlan) (2023)
|
Kép
Bormuzeum_26_12.tif Letöltés (165MB) | Előzetes bemutató |
Tartalmi kivonat
Bortípus: asszú; Termelő neve: Promontorbor Szőlő és Borgazdasági Zrt.; Termelő címe: Budapest, Kossuth Lajos utca 84; Évjárat: 1998; színes címke
Tétel típus: | Kép | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
További információk: | Lelőhely: Világörökségi Bormúzeum, 26. lapról leszedett címke. | ||||||
Szabad kulcsszavak: | boroscímke, Tokaj-Hegyalja, asszú, Promontorbor Szőlő és Borgazdasági Zrt., Mád | ||||||
Szakterület(ek): | N Fine Arts / képzőművészet > NC Drawing Design Illustration / rajzművészet, formatervezés, illusztrálás N Fine Arts / képzőművészet > NE Print media / grafikai művészetek S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés |
||||||
Feltöltő: | István Bordás | ||||||
Alkotók: |
|
||||||
Elhelyezés dátuma: | 22 Febr 2024 10:32 | ||||||
Utolsó változtatás: | 22 Febr 2024 10:32 | ||||||
URI: | https://real-i.mtak.hu/id/eprint/10462 |
Szerkesztés (Bejelentkezés szükséges)
![]() |
Tétel szekesztése |