REAL-I

Tokaji Aszú 3 puttonyos A kiválóan aszúsodó Furmint és Hárslevelű szőlőkből készült tokaji borkülönlegesség fogyasztását 16-17C-on libamáj, kéksajtok és édes sütemények mellé ajánljuk. Termelte: Promontorbor Mádi Pincészete Plackozta: H0015 Forgalmazza: Promontor Rt. Budafok

Kun, Zsanett (Digitalizáló): Tokaji Aszú 3 puttonyos A kiválóan aszúsodó Furmint és Hárslevelű szőlőkből készült tokaji borkülönlegesség fogyasztását 16-17C-on libamáj, kéksajtok és édes sütemények mellé ajánljuk. Termelte: Promontorbor Mádi Pincészete Plackozta: H0015 Forgalmazza: Promontor Rt. Budafok. (Publikálatlan) (2023)

[img]
Előzetes bemutató
Kép
Bormuzeum_26_12.tif

Letöltés (165MB) | Előzetes bemutató

Tartalmi kivonat

Bortípus: asszú; Termelő neve: Promontorbor Szőlő és Borgazdasági Zrt.; Termelő címe: Budapest, Kossuth Lajos utca 84; Évjárat: 1998; színes címke

Tétel típus: Kép
További információk: Lelőhely: Világörökségi Bormúzeum, 26. lapról leszedett címke.
Szabad kulcsszavak: boroscímke, Tokaj-Hegyalja, asszú, Promontorbor Szőlő és Borgazdasági Zrt., Mád
Szakterület(ek): N Fine Arts / képzőművészet > NC Drawing Design Illustration / rajzművészet, formatervezés, illusztrálás
N Fine Arts / képzőművészet > NE Print media / grafikai művészetek
S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
Feltöltő: István Bordás
Alkotók:
Közreműködés típusaNévAlkotó azonosító
DigitalizálóKun, ZsanettMEGHATÁROZATLAN
Elhelyezés dátuma: 22 Febr 2024 10:32
Utolsó változtatás: 22 Febr 2024 10:32
URI: https://real-i.mtak.hu/id/eprint/10462

Szerkesztés (Bejelentkezés szükséges)

Tétel szekesztése Tétel szekesztése