Bihari, Sándor (Digitalizáló): Vinum bonum sanitas bona Király-hegy Tokaji Hárslevelű Késői szüret Minőségi édes fehérbor / Quality Sweet White Wine 2006 Kun Lajos Borászata Product of Hungary Tokaj-Hegyalja (hátsó cimkén) Tokaji Hárslevelű Késői szüret Sárospatakon a Király-hegy dűlőben gondos válogatással szüreteltük a túlérésben lévő és aszúsodott Hárslevelű fürtöket. Korszerű borászati technológiával készült a virág illatokban és gyümölcs ízekben gazdag, telt, testes, magas élvezeti értékű bor, amely 75 g/l maradék cukrot tartalmaz. Baráti beszélgetésekhez, gyümölcstortákhoz, édes süteményekhez ajánlom 10-12 C hőmérsékleten. Termete és palackozta: TERRA-VIN Kft. Sárospatak L: 0712 Szulfitokat tartalmaz Alc: 13% Kun Lajos 5999881575736. (Publikálatlan) (2023)
![]()
|
Kép
Image00044.jpg Letöltés (591kB) | Előzetes bemutató |
Tartalmi kivonat
Bortípus: hárslevelű; Termelő neve: Kun Lajos Pincészete; Termelő címe: Sárospatak, Zrínyi u. 13.; Évjárat: 2006; színes címke
Tétel típus: | Kép | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
További információk: | Lelőhely: Kádas Dániel boroscímke gyűjteménye | ||||||
Szabad kulcsszavak: | boroscímke, Tokaj-Hegyalja, Terra-Vin Kft , Sárospatak, hárslevelű, késői szüretelésű, Király-hegy | ||||||
Szakterület(ek): | N Fine Arts / képzőművészet > NC Drawing Design Illustration / rajzművészet, formatervezés, illusztrálás N Fine Arts / képzőművészet > NE Print media / grafikai művészetek S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés |
||||||
Feltöltő: | István Bordás | ||||||
Alkotók: |
|
||||||
Elhelyezés dátuma: | 11 Márc 2024 14:32 | ||||||
Utolsó változtatás: | 14 Aug 2024 12:08 | ||||||
URI: | https://real-i.mtak.hu/id/eprint/12530 |
Szerkesztés (Bejelentkezés szükséges)
![]() |
Tétel szekesztése |