Bihari, Sándor (Digitalizáló): Vinum bonum sanitas bona Adam Gyorgy Castle Academy Tokaji Hárslevelű Késői szüret Minőségi édes fehérbor / Quality Sweet White Wine 2007 Kun Lajos Borászata Product of Hungary Tokaj-Hegyalja (hátsó cimkén) Tokaji Hárslevelű Késői szüret Sárospatak kiváló, déli fekvésű szőlő dűlőjébna a Király-hegyen szüreteltük a túlérésben lévő és aszúsodott Hárslevelű szőlőfürtöket, gondos válogatással. Korszerű borászati technológiával készült a gyümölcs ízekben gazdag, magas élvezeti értékű Hárslevelű bor, amely 60 g/l maradék cukrot tartalmaz. Baráti beszélgetésekhez, édes sütemény és gyümölcs után ajánljuk 10-12 C hőmérsékleten. Termete és palackozta: TERRA-VIN Kft. Sárospatak L:0612 Szulfitokat tartalmaz Alc: 12,5% Kun Lajos 0,5 L 5999881575637. (Publikálatlan) (2023)
![]()
|
Kép
Image00045.jpg Letöltés (457kB) | Előzetes bemutató |
Tartalmi kivonat
Bortípus: hárslevelű; Termelő neve: Kun Lajos Pincészete; Termelő címe: Sárospatak, Zrínyi u. 13.; Évjárat: 2007; színes címke
Tétel típus: | Kép | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
További információk: | Lelőhely: Kádas Dániel boroscímke gyűjteménye | ||||||
Szabad kulcsszavak: | boroscímke, Tokaj-Hegyalja, Terra-Vin Kft , Sárospatak, hárslevelű, késői szüretelésű, Király-hegy | ||||||
Szakterület(ek): | N Fine Arts / képzőművészet > NC Drawing Design Illustration / rajzművészet, formatervezés, illusztrálás N Fine Arts / képzőművészet > NE Print media / grafikai művészetek S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés |
||||||
Feltöltő: | István Bordás | ||||||
Alkotók: |
|
||||||
Elhelyezés dátuma: | 11 Márc 2024 15:01 | ||||||
Utolsó változtatás: | 14 Aug 2024 11:53 | ||||||
URI: | https://real-i.mtak.hu/id/eprint/12532 |
Szerkesztés (Bejelentkezés szükséges)
![]() |
Tétel szekesztése |