REAL-I

Böngészés, Intézmények

Egy szinttel feljebb
Exportálás mint [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Nincs csoportosítás|Szerzők|Tétel típus
Tételek száma: 18.

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Acsádi Ignác. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Asbóth Oszkár. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Badics Ferenc. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Ballagi Géza. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Bartal Antal. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Bartalus István. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Batizfalvy Sámuel. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Berczik Árpád. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Böhm Károly. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Chyzer Kornél. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Concha Győző. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Corzan Avendano Gábor. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló): Csengery János. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló): Csontosi János. (Publikálatlan) (1890)

Mertens, Ede és Kun, Zsanett és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló, Digitalizáló): Csáky Albin. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló): Daday Jenő. (Publikálatlan) (1890)

Erdélyi, Mór és Láng, Klára (Fényképész, Digitalizáló): Domanovszky Endre. (Publikálatlan) (1890)

MEGHATÁROZATLAN (MEGHATÁROZATLAN): Veres Pálné. (1890)

A lista elkészültének dátuma: Sun May 5 18:13:21 2024 CEST.